Κοντά στον Πολιτιστικό Σύλλογοτου « Άγιου Γεώργιου» ο Θανάσης Παιδής

528

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λάρισας «Ο Άγιος Γεώργιος», στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε, βράβευσε τον Θανάση Παιδή για την εθελοντική προσφορά προς τον Σύλλογο.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Θανάσης Παιδής αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του Συλλόγου, καθώς με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που έχει αναλάβει – σε συνεργασία μετoν Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, τον Αρχιμανδρίτη ΝικηφόροΚοντογιάννη, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων –προωθεί τη δρομολόγηση λύσεων σε χρόνια προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσα από ένα συνολικό πλαίσιο έργων, το οποίο εξελίσσεται και κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο, συμβάλει – και θα συνεχίσει να συμβάλει – στη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας τόσο της Οδού Βόλου, όσο και της Λεωφόρου Καραμανλή. «Παραμένω εθελοντής, πάντα κοντά στον Σύλλογο και στους κατοίκους της συνοικίας Αγίου Γεωργίου με σκοπό τη στήριξη των δίκαιων αιτημάτων τους. Ένας από τους στόχους παραμένει η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής, γεγονός που μπορεί να εξομαλύνει σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά τους» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ