Λάρισα: Άλλη μία Βράβευση για την εταιρεία TZIASTOUDIS DESIGN (ΦΩΤΟ)

572

Το αναγνωρίσιμο σε πανελλαδικό επίπεδο brand της Λαρισινής επιχείρησης TZIASTOUDIS DESIGN, έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά η φετινή της διάκριση στα INTERIOR AWARDS 2023, που πραγματοποιήθηκαν στο House 124 στην Αθήνα την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023.

Σε μια χρονιά που ο διαγωνισμός σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών, η TZIASTOUDIS DESIGN απέσπασε δυο βραβεία και της απονεμήθηκαν παρουσία περισσοτέρων από 300 καταξιωμένων και πρωτοπόρων επαγγελματιών στο χώρο της αρχιτεκτονικής, interior κ lighting design.

Κατέκτησε στο χρυσό βραβείο στη κατηγορία Residential Kitchen κ το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Product – lead Projects. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία TZIASTOUDIS DESIGN είχε βραβευθεί και πέρυσι στα  kitchen and bath awards 2022 αποσπώντας συνολικά 6 βραβεία.

Κατά την απονομή των βραβείων ο κ Τζιαστούδης Γιάννης, αφού ευχαρίστησε θερμά την κριτική επιτροπή, δήλωσε: « Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την εταιρία μας τα συγκεκριμένα βραβεία και μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και στο μέλλον»

Τα προϊόντα τους κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Λάρισα, αποδεικνύοντας πως μία αμειγώς ελληνική οικογενειακή εταιρεία, μπορεί να κατασκευάσει προϊόντα εφάμιλλα των μεγάλων διεθνών ομίλων.

Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο η εταιρεία συνεχίζει να διακρίνεται επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συνεχώς αυξανόμενη ανοδική της πορεία, καθιστώντας την σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brand στον χώρο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ