Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

2250

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο Χρήστος Κυριάκος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών η Αικατερίνη Πράσσα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Χρήστος Ντούγκας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Σάββας Παπαγεωργίου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στη Μάνδρα Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Ευάγγελος Τσιάμαλος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη Νεάπολη Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Ζωγράφω Τζίτζου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών ο Δημήτριος Κανιάς. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Νεάπολη Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ