Λάρισα: Ο Mikel και ο …Vangel που τον “αντέγραψε” – Η πιο εμπνευσμένη διαφήμιση των Mikel προσφέρει άφθονο γέλιο!

4744

Το Λαρισαϊκό Brand Mikel Coffee πρωτοπορεί για άλλη μία φορά! Κλεινοντας 15 χρόνια  η εταιρεία που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, ανέβασε στο προφίλ της στα σόσιαλ μίντια πριν μερικές ημέρες μία ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι: Η Mikel Coffee για ακόμη μία φορά εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για την αποφυγή εξατάπησης τους από εταιρείες καφέ που προσομοιάζουν στην εταιρική μας ταυτότητα και δηλώνει ρητά πως ουδεμία σχέση έχει με τις παραπάνω”. 

Την ίδια στιγμή στα σόσιαλ μίντια είχε εμφανιστεί το προφίλ του Vangel Coffee Colony, που είναι ένα τύπος με μούσια, “φιλόσοφος” στα μυστικά του καφέ και το σήμα του ήταν πανομοιότυπο με της γνωστής Λαρισινής αλυσίδας. Ο Vangel για αρκετές ημέρες ανέβαζε φωτογραφίες του με ατάκες για τον καφέ που πρόσφεραν απίστευτο γέλιο του τύπου “Ο ελληνικός καφές είναι ζεστός μέχρι να κρυώσει”!

Και ενώ όλοι αναρωτιόντουσαν αν είναι κάποιος που τρολάρει την εταιρεία Mikel σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα το σποτ – βίντεο της διαφήμισης όπου αποκαλύπτεται ότι ο Vangel είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής τους εκστρατείας, θέλοντας να περάσουν το μήνυμα ότι ο καφές τους, όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος, δεν αντιγράφεται!

Δείτε το βίντεο και τι έγραψε ο επίσημος λογαριασμός τους:

“Φέτος γιορτάζουμε 15 χρόνια Mikel! Αισθανόμαστε χαρά και περηφάνια γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εμπνεύσει πολύ κόσμο με το blend μας! Βέβαια κάποιοι εμπνεύστηκαν, κάπως υπερβολικά… Καλή απόλαυση και stay tuned!”

“Είναι enterpreneur, είναι ο πρώτος κάτοχος Baccalaureat στον καφέ και φέρνει την επανάσταση στον χώρο του καφέ! O Vangel δεν μοιάζει με τίποτα (λέμε τώρα) και είναι εδώ για να αποδείξει την ανωτερότητα του blend του απέναντι στο blend του Mikel.
Ελάτε μαζί με τον Vangel σε ένα ταξίδι γεύσης και… αυθεντικότητας!
Stay tuned γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή…”

Η απάντηση από την εταιρεία Vangel δεν άργησε να έρθει γράφοντας: “Η ακατανόμαστη εταιρεία καφέ ανέβασε video χωρίς τη συγκατάθεσή μουκαι επιφυλάσσομαι να απαντήσω σύντομα”.

  

Φ.Γ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ