Σε 76χρονη ανήκει το ακέφαλο πτώμα στο αρδευτικό κανάλι; Περιμένουν το DNA

1802

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων γενετικής ταυτοποίησης (DNA) αναμένουν πλέον οι διωκτικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε αρδευτικό κανάλι στον Πλατύκαμπο.

Η ακέφαλη σορός βρέθηκε προχθές το απόγευμα σε αρδευτικό κανάλι κοντά στον Πλατύκαμπο, αλλά καθώς ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης απαιτήθηκε εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για να διαπιστωθεί κατ’ αρχήν το φύλο. Εξέταση που έγινε χθες και επιβεβαίωσε ότι η σορός ανήκει σε γυναίκα, ανατρέποντας τις αρχικές εκτιμήσεις που με αφορμή διάφορα ευρήματα (παπούτσια, παντελόνι κ.λπ.) έκαναν λόγο για πτώμα ανδρός.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 προχθές το απόγευμα, περαστικός ενημέρωσε τις αρχές, ότι σε αγροτική περιοχή του Πλατυκάμπου, μέσα σε αρδευτικό κανάλι και κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται ένα πτώμα, το οποίο ανασύρθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Η χθεσινή ιατροδικαστική εξέταση δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ που ερευνά την υπόθεση θα αναμένει τις εξετάσεις DNA προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα της άτυχης γυναίκας. Στο ίδιο πλαίσιο είναι ενταγμένη και η έρευνα ανδρών της 8ης ΕΜΑΚ Λάρισας στο αρδευτικό κανάλι προκειμένου να εντοπισθούν μέλη της γυναικείας σορού.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου του 2018, είχε εξαφανισθεί μια 76χρονη γυναίκα από το Μελισσοχώρι, για την εξαφάνιση της οποίας είχε εκδοθεί Silver Alert. Η 76χρονη ρακοσυλλέκτρια ζούσε μόνη στο Μελισσοχώρι χωρίς να διαθέτει κοντινούς συγγενείς, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών περιφερόταν στα γύρω χωριά.

Οι διωκτικές αρχές ωστόσο τηρούν στάση αναμονής και έως ότου ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις, αποφεύγουν να συνδέσουν τη γυναικεία σορό με την εξαφάνιση της 76χρονης.

Β.Κ.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ