«Στις Βρυξέλλες μου μιλάνε για τα Τρίκαλα. Γιατί όχι για τη Λάρισα;» δηλώνει η Άννα Ασημακοπούλου – Σε εκδήλωση με γυναικείο «παλμό» μίλησε η ευρωβουλευτής της ΝΔ

395

Βροντερό «παρών» έδωσαν οι γυναίκες της Λάρισας σε εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, στην οποία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, Χρήστος Καπετάνος και Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.
«Διατηρώ πολύ στενούς δεσμούς με τη Λάρισα και με στεναχωρεί που βλέπω τόσα χρόνια να μην αξιοποιείται η δυνατότητα που έχει αυτή η πόλη, όπως θα έπρεπε. Στις Βρυξέλλες, λόγου χάρη, μου μιλάνε για το παράδειγμα των Τρικάλων. Γιατί όχι της Λάρισας;», υπογράμμισε, η κ.Ασημακοπούλου, σε δήλωσή της, αμέσως μετά την εκδήλωση.
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ επισήμανε τη γυναικεία δυναμική παρουσία στην τοπική, κεντρική αλλά και ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή, τον ρόλο και την αξία των γυναικών στη ζωή και την κοινωνία, καταθέτοντας και την προσωπική εμπειρία της διαδρομής της από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα έδρανα των Βρυξελλών. «Εμείς οι γυναίκες μπορούμε και πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη», τόνισε.
Αναλυτικά, η δήλωση της ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ.Ασημακοπούλου έχει ως εξής:
«Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, που οι άνθρωποι δοκιμάζονται σκληρά από τις καταστροφές στις συνοικίες και τα χωριά της Λάρισας, χαίρομαι που βλέπω εδώ ανάμεσα μας έναν πολύ άξιο άνθρωπο, τον Θανάση Μαμάκο. Συνδυάζει την πνοή ανανέωσης, μαζί με την μακρόχρονη εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Έχει δώσει δείγματα γραφής και είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να συμβάλει και στην επούλωση των τραυμάτων, αλλά κυρίως, για να κάνει σπουδαία ξανά τη Λάρισα.
Διατηρώ πολύ στενούς δεσμούς με τη Λάρισα και με στενοχωρεί που βλέπω τόσα χρόνια να μην αξιοποιείται η δυνατότητα που έχει αυτή η πόλη, όπως θα έπρεπε. Στις Βρυξέλλες, λόγου χάρη, μου μιλάνε για το παράδειγμα των Τρικάλων. Γιατί όχι της Λάρισας;
Ο Θανάσης Μαμάκος είναι ένας άνθρωπος με μια εξαιρετική ομάδα, με ένα εξαιρετικό σχέδιο. Μπορεί να κάνει τη Λάρισα σπουδαία ξανά. Μπορεί να την πάει ψηλά. Να την κάνει μια σύγχρονη, καθαρή, «έξυπνη» πόλη. Και αυτό θα γίνει με την αξιοποίηση και ευρωπαϊκών πόρων.
Είμαι δίπλα στον Θανάση. Και ελπίζω να τον στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις. Και να ξέρετε ότι θα έχετε στις Βρυξέλλες, όσο είμαι εκεί, έναν σύμμαχο και αρωγό, που θα διεκδικεί για τη Λάρισα. Για να πάτε τη Λάρισα ξανά ψηλά».
Από την πλευρά του, ο Θανάσης Μαμάκος, ο οποίος χάρισε από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο σε όλες τις γυναίκες, αφού τις ευχαρίστησε για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα παίξουν οι γυναίκες στη νέα Λάρισα, από τις 8 Οκτωβρίου και μετά, και παρουσίασε το ολοκληρωμένο σχέδιο προτάσεων που τις αφορά.


Παρουσίες
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, εκτός από τους τρεις βουλευτές Λάρισας της ΝΔ, η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων, Μαίρη Καμηλαράκη-Σαμαρά, ο διοικητής του ΓΝΛ, Γρηγόρης Βλαχάκης, η αναπληρώτρια διευθύντρια της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλική Ζιάκα, η Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Αικατερίνη Καραγιώργου, η Α΄επιλαχούσα βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Ρένα Καραλαριώτου, η πρώην βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Στέλλα Μπίζιου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Λάρισας, Ηλίας Σουφλιάς, η πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας, Σοφία Ζαχαρή, καθώς και πλήθος γυναικών της Λάρισας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ