Ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά στο «Μαζί σου» για το ταξίδι στην Αίγινα παρά την απαγόρευση

465

Στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε μέσω skype ο πρόεδρος του Μέρα 25, Γιάνης Βαρουφάκης το μεσημέρι του Σαββάτου. Αφορμή της συνέντευξης στάθηκε δημοσίευμα που θέλει τον κ. Βαρουφάκη να πήγε στην Αίγινα για διακοπές και μάλιστα να αρνήθηκε να σταματήσει στον έλεγχο λιμενικού.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να αυτοεξευτελίζεται, είμαστε σε μια δημοκρατική κοινωνία. Το θέμα αυτό δεν έχει καμία ουσία, είναι μια άλλη μορφή λασπολογίας» σχολίασε, μέσα σε όλα, ο πρόεδρος του Μέρα 25.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μένω στην Αίγινα πολύ πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Βρίσκομαι εδώ πολύ πριν από την 21η Μαρτίου που ανακοινώθηκε η απαγόρευση. Είμαι ο μόνος πολιτικός που αρνήθηκε την 25η Μαρτίου να πάει στην κατάθεση στεφάνου γιατί θεωρώ ότι οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα. Έχω ζητήσει να κλείσει εντελώς η Βουλή και να λειτουργεί με τηλεδιάσκεψη».

«Την Πέμπτη έκανα χρήση της βουλευτικής μου ιδιότητας, όπως είχα υποχρέωση να κάνω, πήρα το πλοίο των 10 π.μ. πήγα στη Βουλή και γύρισα με το πλοίο των 16.30. Είναι ψέμα ότι δεν σταμάτησα στον έλεγχο» πρόσθεσε, επίσης, ο κ. Βαρουφάκης στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ. «Κατέβασα το παράθυρο του συνοδηγού, του έδειξα τη βουλευτική μου ταυτότητα και του εξήγησα ότι είχα πάει στη Βουλή. Μου είπε ότι δεν κάνουν αυτά τα χαρτιά. Πήγα στον ψεκασμό, έκατσα αρκετή ώρα στην ουρά. Είναι ξεκάθαρο. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την τοποθέτηση μου στην Ολομέλεια» συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος του Μέρα 25, Γιάνης Βαρουφάκης αρνήθηκε ωστόσο να παραμείνει στην εκπομπή τη στιγμή που η Τατιάνα Στεφανίδου τον ενημέρωσε ότι θα συμμετάσχει στη συζήτηση ο δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς προς αποφυγή κάθε τηλεοπτικής αντιπαράθεσης.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ