Η τραγική σύμπτωση του θανάτου του 26χρονου στο Σέσκλο – Γιατί «πάγωσαν» στη γειτονιά του

453

Μία τραγική σύμπτωση κρύβεται πίσω από τον θάνατο του 26χρονου Σέρτζο, ο οποίος σκοτώθηκε χθες το απόγευμα στον επαρχιακό δρόμο Σέσκλου – Βόλου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε αποκλειστικά το TheNewspaper.gr.

Στη γειτονιά που διέμενε ο νεαρός και η μητέρα του, δε μπορούν να πιστέψουν ότι ο 26χρονος δεν βρίσκεται πια ανάμεσά τους. Όλοι τον περιγράφουν σαν ένα ήσυχο και ευγενικό παιδί.

Όμως, μόλις πληροφορήθηκαν από το TheNewspaper.gr την τραγική είδηση του θανάτου του, στην κυριολεξία “πάγωσαν”. Ο λόγος είναι ότι τον παρασμένο Νοέμβριο, η ίδια ακριβώς γειτονιά βυθίστηκε στο πένθος, καθώς εκεί διαμένουν οι γονείς του βρέφους που έχασε τη ζωή του στην οδό Ιάσονος, σε ένα άλλο φοβερό τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα.

Η απόσταση που χωρίζει τα δύο σπίτια δεν είναι περισσότερο από είκοσι μέτρα και οι γείτονες δε μπορούν να πιστέψουν πως μέσα σε λίγους μήνες γίνονται μάρτυρες ακόμα μίας τραγικής απώλειας.

Να σημειωθεί ότι αύριο ο νεαρός θα μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία και νεκροτομή, ενώ την Τετάρτη θα γίνει η κηδεία του.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ