Βόλος: Σε αρραβώνα θα καταλήξει η «απαγωγή» ανήλικης που αναστάτωσε την Αστυνομία

758

Αναβλήθηκε εκ νέου η δίκη για οικογένεια Ρομά στο Βόλο, όπου 19χρονος και οι 48 και 44 ετών γονείς του κατηγορούνται για υποστήριξη εκούσιας αρπαγής ανηλίκου, καθώς ο νεαρός φέρεται να «κλέφτηκε» με 15χρονη Ρομ από το Άργος στις 19/7.

Οι δύο οικογένειες είχαν συμφωνήσει γάμο μεταξύ των παιδιών τους, αλλά η πλευρά των συγγενών της 15χρονης αποφάσισε να μην προχωρήσει η συμφωνία, με αποτέλεσμα η 15χρονη να «διαφύγει» μαζί με τον αγαπημένο της και τους γονείς του στο Βόλο. Οι γονείς της είχαν υποβάλλει καταγγελία και η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε μετά από λίγες μέρες από δυνάμεις της αστυνομίας στον οικισμό των Ρομά στην Νέα Ιωνία και επέστρεψε σπίτι της.

Η υπόθεση είχε προηγουμένως αναβληθεί προκειμένω οι δύο οικογένειες να εξομαλύνουν τις σχέσεις μεταξύ τους, κάτι που χθες φάνηκε να έχει συμβεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κανονίζεται ο αρραβώνας των δύο νέων.

Πάραυτα η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο στις 13/12, καθώς χθες η οικογένεια της ανήλικης δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ