Βόλος: Στο κρατητήριο ξανά ο γνωστός εμπρηστής γιατρός – Έβαλε φωτιά στο σπίτι του για 9η φορά

344

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες για ακόμα μία φορά ένας 63χρονος παθολόγος, ο οποίος παραμένει υπό κράτησης καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, ο γνωστός γιατρός κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίον θα μπορούσε να προκύψει φθορά σε ξένη περιουσία. Ο γιατρός παρουσιάζει έντονο ψυχιατρικό ιστορικό και εμμονής προς αναίτια χρήση πυρός, γεγονός που τον έχει οδηγήσει να βάλει φωτιά στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία, περισσότερες από οκτώ φορές το τελευταίο διάστημα, ενώ έχει προσπαθήσει να κάψει και το κτήριο της δημοτικής βιβλιοθήκης.

Τον Νοέμβριο του 2022 η εισαγγελέας και η κοινωνική λειτουργός εξέδωσαν κατεπείγουσα εντολή για έναρξη δικαστικής συμπαράστασης σε κατάλληλη δομή, σύμφωνα με την οικονομική του δυνατότητα. Ο 63χορνος γιατρός το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική κλινική των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου και αποφυλακίστηκε πριν από 3 ημέρες. Χθες, ζήτησε αναβολή για να βρει δικηγόρο και να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ