Δύο ιδιωτικά σχολεία στη Λάρισα αγνόησαν την απαγόρευση και λειτούργησαν κανονικά!

560

Δύο ιδιωτικά σχολεία στη Λάρισα φέρονται να παραβίασαν την σχετική υπουργική απόφαση για τηλεκπαίδευση σε όλη τη Θεσσαλία και λειτουργούν με διά ζώσης διδασκαλία!

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η ΟΙΕΛΕ οι Δ/νσεις Εκπαίδευσης της Λάρισας γνωρίζουν ότι τα δύο αυτά ιδιωτικά σχολεία λειτουργούν σήμερα παράνομα, αλλά δεν έχουν πράξει (ακόμη τουλάχιστον) τίποτε!

Ολη η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ
Δημόσιοι και ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί της Λάρισας επικοινώνησαν σήμερα με την ΟΙΕΛΕ και κατήγγειλαν ότι δύο από τα ιδιωτικά σχολεία της πόλης παραβίασαν την σχετική υπουργική απόφαση και λειτουργούν με διά ζώσης διδασκαλία!

Καταγγέλλουν επίσης ότι οι Δ/νσεις Εκπαίδευσης της Λάρισας γνωρίζουν ότι τα δύο αυτά ιδιωτικά σχολεία λειτουργούν σήμερα παράνομα, αλλά δεν έχουν πράξει (ακόμη τουλάχιστον) τίποτε.

Οι καταγγέλλοντες μας μετέφεραν την οργή εκατοντάδων γονέων οι οποίοι θεωρούν πως η πολιτεία και οι φορείς της θα έπρεπε, ιδίως σε μία τόσο ευαίσθητη χρονικά περίοδο για την περιοχή, να προστατέψουν την ισονομία ανάμεσα σε όλους τους μαθητές των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων του νομού. Εξέφρασαν, δε, την αγανάκτησή τους, διότι κάποιοι επιχειρηματίες φαίνεται ότι διαρκώς είναι υπεράνω του νόμου.

Η ΟΙΕΛΕ ενημέρωσε σήμερα σχετικά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, την Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και τις δύο Δ/νσεις εκπαίδευσης στη Λάρισα αναμένοντας τα αποτελέσματα των ενεργειών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ