Τραγωδία δίχως τέλος για την οικογένεια της αγνοούμενης μητέρας από τη Λάρισα

1178
Το μεσημέρι της Κυριακής 21 Απριλίου συντετριμμένοι οι συγγενείς αλλά και καλοί φίλοι από τη Λαμία,  συνόδεψαν την υπερήλικη μητέρα της Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα στην τελευταία της κατοικία στο νέο κοιμητήριο Λάρισας.

Η Κωνσταντία Κουκουνασούλη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 χρόνωνΕίχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί μυστηριωδώς η αγαπημένη της κόρη, την Κυριακή της Αποκριάς 10 Μαρτίου.Η άνοια δεν είχε επιτρέψει στην ηλικιωμένη να καταλάβει την βασανιστική αγωνία των συγγενών της, που όλο αυτό το διάστημα περιμένουν να πάρουν μια απάντηση για την τύχη της 59χρονης.

Η Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα είχε ταξιδέψει από τη Λαμία όπου ζούσε με την οικογένεια της στη Λάρισα, προκειμένου να βοηθήσει τον αδελφό της να μεταφερθεί η υπερήλικη μητέρα τους στο κέντρο. Η ίδια παρέτεινε λίγες μέρες τη διαμονή της στην πόλη προκειμένου να την επισκέπτεται στο νέο της περιβάλλον. Σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν πολύ στεναχωρημένη που δεν εργαζόταν ώστε να μπορεί να προσλάβει αποκλειστική νοσοκόμα για να παραμείνει η μητέρα της  στην οδό Άκρωνος. Εκεί στο πατρικό της στον Πέρα Μαχαλά, όπου θεάθηκε για τελευταία φορά πριν ανοίξει η γη και την καταπιεί.

Από τότε η οικογένεια της ανεβαίνει καθημερινά έναν Γολγοθά. Πρόσφατα οι συγγενείς της ενημερώθηκαν από τις Αρχές της Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ενός γυναικείου πτώματος που εκβράστηκε στην Καλαμαριά. Αν και από τις πρώτες ενδείξεις φαινόταν ότι δεν πρόκειται για τη Βάσω, επιβεβαιώθηκε το αρνητικό αποτέλεσμα και με το τεστ DNA.

Πηγή: anikolouli.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ