Εφιάλτης για κτηνοτρόφο στο Πήλιο – Προσπάθησε να τον σκοτώσει συγχωριανός του

444
ÁÑÃÏËÉÄÁ-ÊÜèå ÷ñüíï óôçí Áóßíç ï Éïýäáò äéêÜæåôáé êáôáäéêÜæåôáé êáé åêôåëåßôáé äéÜ ðõñïâïëéóìïý.ÄåêÜäåò, íåáñïß êõñßùò, êÜôïéêïé ôïõ ÷ùñéïý ôçò Áóßíçò ôïõ äÞìïõ ÍáõðëéÝùí óõììåôÝ÷ïõí êÜèå ÷ñüíï óôçí "åêôÝëåóç", ðõñïâïëþíôáò ìå êõíçãåôéêÜ üðëá (êáñáìðßíåò êáé äßêáíá), ôï ïìïßùìá ôïõ Éïýäá, ðïõ áðü íùñßò ôï áðüãåõìá ôçò ÊõñéáêÞò ôïõ ÐÜó÷á ðåñéöÝñïõí óôï ÷ùñéü, áëëÜ êáé óôá ãåéôïíéêÜ ÷ùñéÜ, êáé ìåôÜ ôçí áêïëïõèßá ôçò ÁãÜðçò ðïõ ôåëåß ï éåñÝáò ôïõ ÷ùñéïý, ôïí äéêÜæïõí ,ôïí êáôáäéêÜæïõí êáé óôç óõíÝ÷åéá ôïí êñåìÜíå óå Ýíá éêñßùìá êáé ôïí ðõñïâïëïýí ìÝ÷ñé íá äéáëõèåß.ÊõñéáêÞ 16 Áðñéëßïõ 2017.(eurokinissi-Âáóßëçò Ðáðáäüðïõëïò)

ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ 72ΧΡΟΝΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ: 47ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ

Σκηνές άγριας δύσης φέρεται να διαδραματίστηκαν σε περιοχή του Νοτίου Πηλίου το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου 10/6.

Ένας 72χρονος κτηνοτρόφος συνελήφθη και κρατείται καθώς καταγγέλθηκε από 47χρονο συγχωριανό του, επίσης κτηνοτρόφο, πως επιχείρησε να τον πυροβολήσει ενώ κοιμόταν σε χώρο κοντά στο μαντρί όπου φυλάσσει τα ζώα του, με τα σκάγια να βρίσκουν πάνελ πίσω από το οποίο είχε ξαπλώσει.

Ο 47χρονος ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ μετά από έρευνα στο χώρο διαπιστώθηκε πως ο πυροβολισμός έγινε με 9βολο φυσίγγι, με τα περισσότερα σκάγια να βρίσκονται διασκορπισμένα στην επιφάνεια του πάνελ και μόνο ένα να το έχει διαπεράσει. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε δεν έχει εντοπιστεί.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 72χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία σε βάρος του ίδιου προσώπου. Πριν περίπου δέκα χρόνια, είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί καθώς είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στην ζωή του 47χρονου πυροβολώντας τον, ενώ ο τελευταίος είχε περάσει 10 μέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Οι δύο άνδρες ζουν μόνιμα με τις οικογένειές τους στο χωριό και ασχολούνται και οι δύο με την κτηνοτροφία και είναι ιδιοκτήτες μαντριών, ενώ έχουν χρόνια αντιδικία σχετικά με την ιδιοκτησία χωραφιών στην περιοχή που χρησιμοποιούν ως βοσκοτόπια. Σχετικά με την υπόθεση εκκρεμεί αστικό δικαστήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος φέρεται να ισχυρίζεται πως το συμβάν δεν έγινε ποτέ και είναι σκηνοθετημένο από τον αντίδικό του, καθώς πλησιάζει η εκδίκαση της υπόθεσης και θέλει να επιβαρύνει το κλίμα σε βάρος του.

Ο 47χρονος κατέθεσε πως είδε τον 72χρονο, ενώ άκουσε κλείσιμο πόρτας αυτοκινήτου και υπέθεσε πως διέφυγε με αυτοκίνητο.
Από την άλλη, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίζεται πως δεν οδηγεί, έχει προβλήματα υγείας που τον δυσχεραίνουν στην κίνηση, ενώ δεν είναι κάτοχος όπλου.
Ο ίδιος αντιμετωπίζει δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία, ενώ οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή στον Βόλο, όπου ζήτησε και του δόθηκε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Πηγή: thenewspaper.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ